Ce accesorii smart se potrivesc smartphone-ului si stilului tau de viata?

slide_gear

Daca esti in cautarea unui accesoriu smart pentru telefonul tau si nu stii cu ce sa incepi, urmatoarea regula iti va fi intotdeauna de folos: Cand iti cumperi un accesoriu smart pentru smartphone, gandeste-te cum se pliaza pe stilul tau de viata!

Vestea buna este ca, pe langa smartphone-ul atat de util, exista si accesorii smart care se pliaza perfect pe activitatile noastre zilnice. Urmatoarele accesorii smart se potrivesc persoanelor care se regasesc in urmatoarele ipostaze.

1) Iti plac provocarile, senzatiile tari si vrei mereu sa descoperi lucruri noi

Daca te-ai caracteriza ca o persoana care este tot timpul in cautare de lucruri si experiente noi, ochelarii Samsung Gear VR pot fi alegerea potrivita pentru tine. Cu ajutorul acestora te poti bucura de fotografii sau videoclipuri 2D/3D, poti juca jocuri VR sau poti explora destinatii turistice virtuale din fotoliul tau de acasa.
Vei fi in mijlocul actiunii, doar tu si peisajul sau personajele din joc. Senzatia este speciala si este recomandat sa stai asezat intr-un loc sigur si confortabil, daca nu vrei sa distrugi vreun obiect pretios lasat din greseala la indemana.

Lasa-te surprins de imaginile panoramice imersive de 360 de grade pe care ochelarii 3D Samsung Gear VR ti le ofera si bucura-te de aplicatiile VR din Oculus Store. Domeniul realitatii virtuale este inca in dezvoltare, deci acest accesoriu smart pentru smartphone poate fi considerat ca o investitie de viitor. Este foarte probabil ca numarul aplicatiilor si modalitatile de functionare pentru acesti ochelari 3D sa creasca considerabil in perioada urmatoare. Ochelarii sunt compatibili cu Samsung Note 5/S6 Edge+/S6/S6 Edge/S7/S7 Edge.

2) Esti o persoana activa, in continua miscare, iar sportul este hobby-ul tau preferat

Persoanele cu un stil de viata activ isi doresc sa traiasca sanatos si sunt tot timpul in cautarea unor accesorii smart care sa le ajute in acest sens.

In acest sens, cele mai populare accesorii pentru smartphone sunt bratarile smart,care contorizeaza miscarea facuta in cursul zilei si calitatea odihnei atunci cand dormi: numara caloriile pe care le arzi, treptele pe care le urci si le cobori, pasii pe care ii faci, cate genuflexiuni sau pozitii de Yoga faci intr-o singura zi si iti masoara pulsul periodic. Ba mai mult, toate aceste informatii sunt stocate, pentru ca tu sa poti compara intensitatea activitatilor pe zile si sa faci imbunatatirile necesare atingerii scopului propus.

Crezi ca asta e tot? Nicidecum, doar sunt smart! Conectate prin bluetooth cu telefonul, acestea iti vor semnaliza toate notificarile pe care le primesti referitoare la apeluri, email-uri, aplicatii si calendarul personalizat.

EI-AN920BFEGWW-227763-0

Bratara smart Samsung Charm elimina disconfortul dimensiunii mari si greoaie si iti asigura o contorizare exacta a performantelor zilnice in timp ce designul sau fin si usor iti va accentua aspectul elegant al tinutei. Pretul sau foarte accesibil este un alt plus pentru cei care cauta accesorii smart care sa se potriveasca unui lifestyle activ. Samsung Smart Charm este rezistenta la stropirea cu apa si compatibila cu versiunea Android OS 4.4 sau cu variante ulterioare si cu versiunea S Health 4.6 sau cu variante ulterioare.

3) Lucrezi in mediul business si vrei un accesoriu util, dar elegant

Daca bratara Samsung Smart Charm se potriveste mai bine doamnelor si domnisoarelor datorita formei sale asemanatoare cu o bijuterie, urmatorul accesoriu smart completeaza perfect stilul de viata al unui barbat care lucreaza in mediul business si este foarte atent la imaginea sa.
Vorbim desigur despre noul Smartwatch de la Samsung, Gear S2 Classic care este combinatia perfecta dintre tehnologia digitala de ultima ora si stilul clasic, elegant al ceasurilor de mana. Samsung a reusit sa transforme ceasul obisnuit intr-un accesoriu smart cu stil modern, design minimalist si intuitiv.

Samsung-Galaxy-Gear-S2-classic

Ceasul inteligent Samsung Gear S2 se potriveste cu smartphone-urile din gama Samsung cat si cu alte dispozitive mobile care folosesc Android 4.4 si au cel putin 1,5 GB RAM. Functiile sale sunt extrem de utile antreprenorilor sau persoanelor care vor sa fie in permanenta legatura cu mediul business. Samsung Gear S2 Classic este rezistent la apa si praf, si este confectionat din materiale premium: otel inoxidabil, sticla Gorilla 3, bratara din piele.

Care este opinia ta ?

punctele marcate cu * sunt obligatorii