De ce cardurile de memorie Samsung sunt alegerea evidenta pentru spatiul de stocare?

Exista atat de multe optiuni in ceea ce priveste alegerea gadgeturilor potrivite pentru hobbyurile noastre. Fie ca ne place sa facem poze in fiecare zi sau ca reusim sa surprindem cele mai importante momente din viata noastra cu ajutorul camerelor video sau folosind smartphone-ul din dotare, aceste dispozitive ne fac viata mai usoara si ne ajuta sa pastram amintirile vii pentru mai mult timp.

Nu stim ce gadget preferi pentru a-ti scoate in evidenta latura creativa, dar stim ca toate aceste dispozitive au nevoie de acelasi lucru: spatiu de stocare care sa ofere siguranta.

Atunci cand doresti sa-ti cumperi carduri de memorie pentru smartphone, camere foto sau video, alegerea evidenta este brandul Samsung, dar nu pentru ca asa spune X sau Y ci datorita calitatii de care dau dovada.

4 Motive pentru care cardurile de memorie Samsung sunt alegerea evidenta pentru spatiul de stocare.

Multe persoane nu dau importanta acestui aspect cand isi cumpara un gadget, dar spatiul de stocare este esential pentru buna functionare. Daca alegi sa cumperi un smartphone sau camera foto performanta, ofera-i un card de memorie pe masura. Totusi, de ce sa alegi cardurile de memorie Samsung?

banner_memoriesamsung

1. Diversitate

Gama de carduri de memorie Samsung ofera solutii pentru toate dispozitivele care folosesc cardurile SDHC sau microSDHC pentru spatiu de stocare. Cand iti cumperi un smartphone e foarte probabil ca vei avea nevoie de un card microSDHC pentru a-ti stoca pozele, filmuletele si de ce nu aplicatiile de pe mobil. Ai nevoie de memorie pentru aparatul foto? Cardul Samsung SDHC PRO de 16GB iti ofera cat spatiu ai nevoie.

2. Siguranta

Indiferent de gama din care iti alegi cardul de memorie Samsung (Standard, Pro sau Evo), acestea iti vor oferi siguranta de care ai nevoie. Cardurile Samsung sunt rezistente la apa (rezista 72 de ore in apa sarata a marii), nu au nicio problema atunci cand sunt supuse razelor X (controalele din aeroporturi) sau la campurile magnetice si sunt rezistente la temperaturi extreme (intre -25º si 85º Celsius).

3. Usurinta in folosire

Atunci cand iti cumperi un card de memorie Samsung nu va trebui sa-ti faci probleme cu privire la compatibilitatea acestuia cu smartphone-ul sau camera ta video. Trebuie sa fii atent doar la tipul cardului de memore: MicroSDHC (folosit mai ales pentru smartphone) sau SDHC (folosit pentru camere foto sau video).

4. Calitate evidenta

Cardurile de memorie Samsung ar trebui sa fie alegerea evidenta pentru cei care sunt in cautarea unor optiuni de stocare pentru dispozitivele mobile. In functie de gama aleasa (Standard, Pro sau Evo), cardurile Samsung ofera viteze de citire de clasa 10 (citire – pana la 90 MB/s, scriere – pana la 50 MB/s, viteza transfer date cu UHS-I).

Cardurile MicroSDHC si SDHC beneficiaza si de o garantie extinsa de 5 ani.

Cum alegi cardul de memorie Samsung potrivit pentru tine ?

Suntem de parere ca tu ar trebui sa-ti petreci timpul creandu-ti momente unice si nu in fata calculatorului, transferand aceste amintiri dintr-un loc in altul. Daca si tu esti de aceeasi parere, cardurile de memorie Samsung sunt alegerea evidenta.

Ce card de memorie Samsung este potrivit pentru tine?

Carduri de memorie Samsung Standard

Daca ai un smartphone pe care-l folosesti destul de des si vrei spatiu de stocare care sa-ti ofere toate calitatile listate mai sus, fara sa faci compromis la calitate, alege gama Standard. Vei avea viteze de transfer de 24MB/s (180 de fotografii/minut) si vei fi sigur ca aplicatiile de pe mobil vor functiona la parametri optimi atunci cand sunt stocate pe cardul de memorie. (Trebuie sa ai in vedere si faptul ca, prin definitie, memoria telefonului este mai rapida decat cea a unui card de memorie, deoarece exista un timp de comunicare suplimentar intre cele doua).

Carduri de memorie Samsung Evo

Fie ca-ti doresti un card de memorie MicroSDHC sau SDHC, gama Samsung Evo iti ofera beneficii sporite fata de clasa Standard. Aceste tipuri de carduri de memorie sunt recomandate celor care folosesc modele mai noi de smartphone sau doresc spatiu de stocare pentru camerele DSLR sau cele video si pentru ca au o viteza de citire-scriere: Clasa 10 (pana la 48 MB/sm n, viteza transfer date cu UHS-I).

Termenul de UHS-I vine de la Ultra High Speed (UHS) bus ce ofera viteze mai mari pentru unele carduri SDHC si SDXC. UHS-I ofera viteze intre 12,5MByte/s si 104MByte/s, in functie de modelul cardului de memorie.

Folosind aceste carduri de memorie Samsung pentru smartphone, vei avea siguranta ca aplicatiile mobile vor functiona rapid si fara probleme.

Calitatea cardurilor de memorie Samsung Pro.
Gama Pro pentru cardurile de memorie Samsung iti ofera performanta Ultra-Fast, adica fotografiile si videoclipurile sunt capturate si transferate de 2 ori mai rapid decat cardurile microSD obisnuite (citire – pana la 90 MB/s, scriere – pana la 50 MB/s, viteza transfer date cu UHS-I).

Spre deosebire de cardurile de memorie Evo, gama Pro este recomandata celor care folosesc camere foto DSLR sau camere video deoarece asigura captarea si transferarea oricarui tip de fisier (poze sau video de mari dimensiuni) in timp record. Vitezele oferite de bus-ul UHS-I asigura inregistrarea, dar si vizionarea fisierelor video Full HD si 4K, fara probleme.

Cardurile de memorie Samsung ar trebui sa fie alegerea evidenta pentru cei care sunt in cautare de optiuni sigure pentru spatiu de stocare. Alege gama Standard pentru folosirea obisnuita, Evo si Pro pentru dispozitive high-end. Vestea buna e ca toate cardurile de memorie Samsung au preturi accesibile, garantie extinsa si calitate recunoscuta international.

Care este opinia ta ?

punctele marcate cu * sunt obligatorii