Acumulatorii externi portabili – un “must-have” al sezonului estival 2016

Indiferent de destinatia concediului tau din acest an, suntem siguri ca ti-ai facut o lista cu lucruri indispensabile pe care le vei lua cu tine oriunde te-ai duce. Poate ca iti place sa faci fotografii sau ti-ai dorit de mult timp sa faci clipuri video in jurul obiectivelor turistice din alta tara. Trebuie sa recunoastem ca vacantele noastre au devenit mai interesante cu ajutorul tehnologiei – putem face poze sau video in cateva secunde si le putem pastra cat timp dorim.

Atunci cand mergem in concediu ne intereseaza sa ne relaxam, sa ne distram si sa ne facem cat mai multe amintiri pe care sa le pastram pe timp nelimitat. Pozele si filmuletele ne ajuta sa ne amintim cu placere de momentele frumoase din concediu si de aceea dispozitivele noastre mobile trebuie sa faca fata provocarii.

Asa ca la lista cu lucruri indispensabile vom adauga smartphone-ul, camera foto sau tableta, in functie de preferintele fiecaruia.

Oare nu am uitat ceva?

Pe cat de performante si usor de folosit sunt dispozitivele mobile, au un neajuns sacaitor – raman fara energie atunci cand nu te astepti. Daca vrei sa ai parte de un concediu linistit in sezonul estival 2016, nu uita sa adaugi pe lista lucrurilor indispensabile si un acumulator extern portabil.

EB-PN915BSEGWW-88-0

Acumulatorii externi portabili pentru mobil, de nelipsit in concediu

Baterii externe, power banks, acumulatori externi portabili – spune-le cum vrei, dar nu-i uita atunci cand pleci in concediu vara asta. Daca vrei sa ai parte de un concediu linistit, atunci cand iti faci cumparaturile pentru vacanta, ar fi bine sa incluzi pe acea lista si acumulatori externi pentru smartphone, camera foto sau tableta.

De ce? Un acumulator extern portabil te poate scoate din incurcatura atunci cand ai nevoie cel mai mult. Sa zicem ca pleci intr-o excursie cu masina, impreuna cu cativa prieteni. Soferul va folosi softul de navigatie, ceilalti calatori vor intra pe retele sociale sau vor folosi diferite aplicatii pe smartphone. Toate aceste dispozitive si un singur incarcator auto? Dezastru!

EB-PN915BSEGWW-69-0

Suntem siguri ca ai si tu amintiri mai putin placute cand ai ratat momente importante, iar un acumulator extern portabil ar fi facut situatia mult mai usoara, nu? Vestea buna este ca oferta este diversificata si poti alege baterii externe pentru orice dispozitiv.

Acumulator extern simplu sau cu incarcare rapida?

Atunci cand alegi un acumulator extern portabil pentru mobil trebuie sa te gandesti exact la ceea ce vei avea nevoie. De exemplu, smartphone-urile noi de la Samsung suporta incarcarea rapida pentru ca telefonul tau sa ramana conectat cat mai putin timp posibil.

Acesti acumulatori externi portabili cu incarcare rapida sunt recomandati in special celor care pleaca in concediu la drumetii si nu pot sa-si incarce telefonul sau tableta pentru perioade lungi de timp. Daca esti in mijlocul naturii, unde vremea este schimbatoare si ai ramas fara baterie la telefon – esti in pericol. Acumulatorii externi portabili cu incarcare rapida sunt recomandati pentru ca iti incarca bateria telefonului in timp record. O incarcare de 10 minute iti va aduce patru ore in plus de utilizare a telefonului. Lista cu dispozitivele mobile Samsung care beneficiaza de tehnologia fast charging includ Galaxy Note 4, Galaxy S6, Galaxy S6 Active, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note5, Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Beneficiile acumulatorilor externi:

Tehnologia de incarcare rapida folosita de acumulatorii de calitate de la Samsung te va asigura ca telefonul tau va ramane conectat un timp minim.
Dispozitivul tau ramane mobil si poate fi utilizat si timp ce este conectat la acumulatorul extern.
Un acumulator extern de calitate poate incarca unul sau mai multe dispozitive in acelasi timp (sau acelasi dispozitiv de mai multe ori).
Dimensiunile acestora sunt variate – in functie de nevoile tale.
Datorita porturilor folosite, sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de smartphone-uri.

Ideea este simpla. E indicat sa-ti alegi un acumulator extern pentru dispozitivul pe care-l folosesti si nevoile tale personale.

Care este opinia ta ?

punctele marcate cu * sunt obligatorii