Cum sa alegi un telefon de calitate cu un buget limitat?

samsung_j

E uimitor cat de important a devenit telefonul mobil in viata noastra si cat de mult ne poate ajuta in unele situatii. Daca imprumutam telefonul pentru cateva minute unei persoane, o vom urmari cu privirea pana cand pretiosul nostru obiect va fi returnat. Adevarul este ca, pentru multi, telefonul mobil a devenit un insotitor indispensabil fara de care nu ne putem descurca.

Ce putem face cu un telefon mobil de ultima generatie?

Ne ajuta sa pastram legatura cu cei dragi, putem asculta melodii, ne uitam la filmulete, jucam jocuri, facem fotografii haioase, suntem la curent cu noutatile de pe retelele de socializare in timp ce asteptam mijlocul de transport in comun sau suntem blocati in trafic si primim sau trimitem informatii importante, urgente, chiar si atunci cand nu suntem la birou.

Avand in vedere aceste lucruri, nu e de mirare ca alegerea unui telefon mobil poate fi o situatie complicata pentru multe persoane.  De ce?  Pentru ca, desi iti doresti cel mai performant model al brandurilor de top, ajungi in situatia de a face compromisuri in functie de bugetul personal.

Ce faci in acest caz?

La ce renunti si ce trebuie neaparat sa pastrezi din caracteristicile unui smartphone pe care ti-l doresti?

“Alo? Ma auzi?”

Calitatea convorbirilor in cazul telefoanelor mobile ieftine este acceptabila, dar de cele mai multe ori convorbirea se intrerupe sau persoana cu care vorbim nu ne aude destul de clar. Fie ca se intampla din cauza operatorului de telefonie mobila sau din cauza telefoanelor mobile ieftine, aceste situatii ne enerveaza si ne pot strica ziua. Atunci cand folosesti un smartphone Samsung, calitatea convorbirii este ridicata datorita componentelor de calitate. Mai mult, telefoanele mobile noi se pliaza perfect pe schimbarile facute de operatorii de telefonie mobila care doresc sa imbunatateasca experienta clientilor.

Convorbiri, entertainment, office

In urma cu cativa ani, atunci cand ieseai in weekend sau plecai intr-o mica vacanta, aveai grija sa nu-ti uiti telefonul mobil, camera foto si un mp3 player.

Astazi, cu un smartphone Samsung de calitate, beneficiezi de convorbiri de calitate si un semnal excelent, de aplicatii in care poti asculta melodiile tale preferate si de o camera foto excelenta pentru a surprinde momentele alaturi de cei dragi.

Pe langa functiile de entertainment, un smartphone de calitate te poate ajuta sa rezolvi si problemele de la birou. Ai uitat sa trimiti un email? Trebuie vezi ultimele planuri de constructie sau sa consulti pdf-uri? Toate aceste lucruri sunt posibile cu un smartphone Samsung.

Smartphone-uri de calitate, care se incadreaza intr-un buget limitat

Din fericire, exista solutii care impaca si bugetul tau, care trebuie sa ramana in echilibru, si dorinta si nevoia ta de a avea un smartphone cool, care sa arate bine si sa se miste bine.

Samsung, liderul mondial in vanzarile de telefoane mobile, vine in intampinarea ta cu trei modele nou noute, editie 2016, Galaxy J5, Galaxy J3 si Galaxy J1, care se incadreaza in toate cerintele tale.

Hai sa bifam lista!

  • Performante remarcabile datorate procesorului Quad Core 1,2 GHz: vei putea, in acelasi timp, sa navighezi pe web, sa urmaresti videoclipuri si sa joci jocuri rapide
  • Ecran Super AMOLED HD mare, care reda imagini exceptionale si iti permite sa faci fotografii memorabile, impreuna cu camera foto premium
  • Design ergonomic, de o frumusete eleganta, prin cadrul complet metalic, ultra-subtire, care rezista foarte bine la lovituri si zgarieturi
  • Asistenta si garantie europeana de 24 de luni printr-o retea se service foarte bine dezvoltata
  • Gama variata de accesorii originale care se potrivesc perfect modelului ales si prin care iti poti personaliza noul smartphone
  • Raport excelent calitate/pret

Care este opinia ta ?

punctele marcate cu * sunt obligatorii