Ce-si doresc barbatii de la un telefon mobil ?

A young man sitting on a bench, using his mobile phone

In timp ce femeile pretuiesc mai mult finetea, culoarea si frumusetea telefoanelor mobile, privindu-le mai intai ca pe niste accesorii care intregesc tinuta, barbatii prefera puterea si agresivitatea.
De aceea, doamnelor si domnilor, puteti folosi urmatoarea lista de caracteristici ale unui telefon mobil atunci cand doriti sa cumparati cadouri barbatilor din viata voastra sau cand vreti sa cumparati un telefon mobil care sa se plieze stilului vostru de viata.

Caracteristici esentiale ale telefonului perfect pentru barbati

Studiind comportamentul de cumparare si de utilizare a telefoanelor mobile de catre barbati, va putem spune ce-si doresc barbatii de la un smartphone:

1. Sa fie puternic

Barbatii vor, in general, un telefon cu un procesor puternic, de minim 1GB RAM, care sa permita simultan, cu o viteza mare, o rulare excesiva a mai multor aplicatii web, download-ul si inregistrarea acestora.
De asemenea, procesorul puternic trebuie sa fie acompaniat de un sistem de operare eficient, ca de exemplu Android Ice Cream Sandwich sau Jellybean, capabil sa suporte formate de calitate audio, video HD, precum si download-ul aplicatiilor.
Chiar si culoarea pe care o alegeti va inspira si ea mai multa sau mai putina putere: de la negru, care sugereaza duritate si forta maxima, puteti trece si prin nuante de albastru inchis (blue black de la Samsung Galaxy S6 Edge) sau mai multe tonuri de gri (titanium silver de la Galaxy S7 sau titanium grey de la Huawei P9), toate sugerand atat forta, cat si stil si eleganta, pana la nuantele gold care scot in evidenta o aparitie glamour, stralucitoare.

2. Sa aiba o memorie cat mai mare

Fie ca vorbim despre fotografii si filmulete facute in timpul iesirilor la bere cu prietenii, sau la serbarile copiilor, despre muzica sau despre jocurile preferate, telefonul mobil trebuie sa aiba un spatiu de stocare care sa “nu se termine fix cand ai mai mare nevoie”.

Un telefon mobil de top porneste de la 16GB (Apple iPhone 6S), sau de la 32GB de memorie interna (Samsung Galaxy S6 si S7/Huawei P9).
Telefoanele mobile de calitate vin deja cu un spatiu de stocare destul de mare, dar pentru barbatii care vor mai mult, exista cardurile de memorie si stick-urile USB Samsung care iti ofera siguranta si viteza mare de functionare. Cardurile de memorie Samsung sunt alegerea evidenta pentru spatiul de stocare in telefonul mobil perfect pentru barbati.

3. Sa aiba o camera foto performanta

Cei mai multi barbati se dau in vant sa surprinda cu camera foto a smartphone-ului imagini uimitoare, competitive, cu care sa se mandreasca.
Asadar, un telefon mobil perfect ar trebui sa detina o camera foto principala cu cel putin 5 megapixeli, sustinuta de un ecran mare, HD, care sa redea imagini clare, in culori cat mai apropiate de cele naturale.
Nu neglijati nici camera frontala, care ar trebui sa surprinda selfie-uri la fel de clare si cadre cat mai largi, in care sa intre toti prietenii.

4. Sa fie rezistent

Cele mai bune telefoane pentru barbati trebuie, de asemenea, sa faca fata unor situatii de utilizare mai aprige si unor conditii meteo nefavorabile.
Sticla si metalul, respectiv Gorilla Glass si otelul inoxidabil, alaturi de aluminiul usor si rezistent sunt materialele din care sunt construite acum modelele care tin steagul sus pentru toate marcile de pe piata.
Noile smartphone-uri sunt rezistente la apa, nu se zgarie si nu se sparg asa de usor ca modelele anterioare.

Top 3 telefoane mobile pentru anul 2016

Noi le-am folosit si ne-au placut, iar alti specialisti de renume din intreaga lume au considerat urmatoarele modele de smartphone drept unele deosebite pentru anul 2016:

Cel mai bun smartphone pentru usurinta in utilizare

Apple iPhone 6s – magazinul de aplicatii Apple (app store) este usor navigabil si, in general, este garnisit cu multe aplicatii de o calitate superioara fata de aplicatiile Android.
In plus, trasaturile noi ale modelului 6s, precum display-ul force sensitive, iti permit sa activezi scurtaturi care economisesc timp prin simpla apasare mai accentuata.

Cel mai bun smartphone pentru multitasking

Samsung Galaxy S6 Edge+ – lasand la o parte design-ul inovativ, cu un display curbat de 5,7” care se intinde peste marginile telefonului, ecranul edge gazduieste spatiu pentru 10 scurtaturile favorite (contacte, aplicatii etc)

Cel mai bun telefon al anului 2016

Samsung Galaxy S7 – detine cel mai clar si luminos ecran al telefoanelor din toate timpurile, cea mai buna camera foto de 12 megapixeli, precum si un corp din sticla si metal de o calitate si o imbinare uimitoare. Mai mult de atat, acest smartphone este rezistent la apa si este dotat cu un slot de card microSD, caracteristici ce lipseau la modelele anterioare.

Care este opinia ta ?

punctele marcate cu * sunt obligatorii